Nybyggeri efter dine ønsker

Drømmer du om at få bygget et nyt hus, der er bygget lige præcis efter dine ønsker og behov? Så står vi hos Frost & Skov Construction ApS klar til at hjælpe. Vi tilbyder alle former for nybyggeri, herunder både store og små opgaver, for vores kunder i Sorø, Slagelse, Ringsted og omegn.

Vi samarbejder med de bedste trælasthandler

Skal der bygges et legehus til ungerne, en garage til bilen eller en havestue til de lyse nætter, så har vi erfaringen, der sikrer et godt resultat. Vi samarbejder med de bedste trælasthandler, så du får et stort udvalg af materialer og kun den bedste kvalitet.

Skal du bygge nyt hus, påtager vi os med glæde tømreropgaven. Skal hele huset være i træ, står vi også til rådighed. Byg hus med os og få bygget huset i de bedste materialer. Desuden tilbyder vi også renovering af hus, tilbygning til hus, udskiftning af vinduer og meget mere!

Hvad koster nybyggeri?

Vores priser på nybyggeri varierer meget alt afhængigt af, hvad det er, du skal have bygget, og hvor omfattende opgaven er.

Derfor tager vi altid en dialog og kommer gerne ud og ser den specifikke opgave for at give dig et uforpligtende tilbud.

Uanset hvilken opgave du skal have udført, er du dog altid garanteret en konkurrencedygtig pris.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan nybyg hos os foregår, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Ring på telefon 22 76 80 46 og lad os tale om, hvordan vi sammen kommer bedst videre med dit byggeprojekt. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail frost@frostogskov.dk.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Indhent et uforpligtende tilbud på dit næste projekt

Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Fleksible løsninger

Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere, og kan varetage mange forskellige opgaver.

Kun én kontaktperson hele vejen

Du får kun én kontaktperson hvis du lader os varetage bygge- og renoveringsopgaver.

Over 20 års erfaring

Vi startede som et tømrerfirma, men blev i 2008 slået sammen med et smedefirma.

Vi kan træffes alle hverdage 08.00 - 16.00.

Send e-mail: frost@frostogskov.dk​

​CVR: 29309256

© 2022 C. Frost & Skov Construction ApS | ​Haldagermaglevej 13 | 4250 Fuglebjerg