Tagarbejde af enhver form udføres

Hos Frost & Skov Construction tilbyder vi alle former for tagarbejde. Vi kan varetage alt på taget, herunder kviste, tagrender og den sidste finish. Desuden udfører vi tagtjek, vedligeholdelse og tagreparation.

Vi kommer gerne for at udføre tagarbejde på helårshuse, fritidshuse og erhvervsejendomme i blandt andet Ringsted, Sorø, Slagelse og omegn, men også på resten af Sjælland.

Vi udfører gerne energirenovering ved tagarbejde

​Vi tilbyder i det hele taget tagrenovering, vedligeholdelse og andet tagarbejde med henblik på forebyggelse, således hele taget ikke skal udskiftes i utide. Det kan blive ganske dyrt, hvis for eksempel tagkonstruktionen også er blevet ødelagt fra vand og fugt.

Vi kan både reparere gamle tage og lægge helt nye tage. Vi sikrer os altid, at du får et smukt og holdbart tag, når vi udfører tagarbejde.

Vi vejleder også gerne om energitilskud, valg af belægningstyper og omfanget af en renovering.

​Det kan ofte betale sig at få en energirenovering, når vi alligevel skal udføre tagarbejde. Det er også muligt at udnytte de ekstra kvadratmeter under taget til opbevaring eller ligefrem at etablere nye beboelsesrum. De fleste familier kan altid bruge mere plads, især hvis der er børn eller børnebørn.

Kontakt os og hør mere om de forskellige muligheder

​Du er altid velkommen til at kontakte os for at drøfte dine muligheder og for at få et uforpligtende tilbud på reparation, renovering, udskiftning af dit tag eller øvrigt tagarbejde.

Ring på telefon 22 76 80 46 eller skriv til vores e-mail frost@frostogskov.dk for en pris på din opgave.

Samarbejdspartnere​

Frost & Skov Construction ApS

CVR: 29309256

Haldagermaglevej 13

4250 Fuglebjerg​ - Rutevejledning