Drømmer du om et nyt tag?

Vi udfører tagarbejde af enhver form

Går du og drømmer om at få lagt et helt nyt tag? Eller vil du bare gerne have udført en grundig tagrenovering? 

Hos Frost & Skov Construction tilbyder vi alle former for tagarbejde. Vi kan varetage alt på taget, herunder bl.a. kviste, tagrender og den sidste finish. Desuden udfører vi tagtjek, vedligeholdelse og tagreparation.

Vi kommer gerne for at udføre tagarbejde på helårshuse, fritidshuse og erhvervsejendomme i bl.a. Ringsted, Sorø, Slagelse og omegn – men også på resten af Sjælland.

Mulighed for energirenovering ved tagarbejde

Vi tilbyder altid tagarbejde med henblik på forebyggelse, således at hele taget ikke skal udskiftes i utide. Det kan blive ganske dyrt, hvis f.eks. tagkonstruktionen også er blevet ødelagt fra vand og fugt. I sådan et tilfælde kan det være nødvendigt med et helt nyt tag.​

​Vi kan både reparere gammelt tag og lægge nyt tag. Uanset opgaven sikrer vi os altid, at du får et smukt og holdbart tag.

Derudover vejleder vi også gerne om energitilskud, valg af belægningstyper og omfanget af renoveringen. Det kan ofte godt betale sig at få en energirenovering, når vi alligevel skal udføre tagarbejde.

Det er også muligt at udnytte de ekstra m2 under taget til opbevaring – eller ligefrem at etablere nye beboelsesrum. De fleste familier kan altid bruge mere plads, især hvis der f.eks. er børn eller børnebørn.

Kontakt os for et godt tilbud på et nyt tag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at drøfte dine muligheder – og får at få et uforpligtende tilbud på nyt tag, tagreparation, tagrenovering eller andet tagarbejde. Vi giver altid en god og fair pris.

Indhent et uforpligtende tilbud på dit næste projekt

Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Fleksible løsninger

Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere, og kan varetage mange forskellige opgaver.

Kun én kontaktperson hele vejen

Du får kun én kontaktperson hvis du lader os varetage bygge- og renoveringsopgaver.

Over 20 års erfaring

Vi startede som et tømrerfirma, men blev i 2008 slået sammen med et smedefirma.

Vi kan træffes alle hverdage 08.00 - 16.00.

Send e-mail: frost@frostogskov.dk​

​CVR: 29309256

© 2022 C. Frost & Skov Construction ApS | ​Haldagermaglevej 13 | 4250 Fuglebjerg