Renovering af bolig i hovedentreprise

Hos Frost & Skov Construction tilbyder vi en gennemgribende renovering af din bolig. Det kan være renovering af din facade, dit tag, dit køkken, dine vinduer eller generelt. 

Formålet kan være energiforbedring, bedre udnyttelse af kvadratmeterne eller general modernisering.

Vi udfører renovering og hjælper med alt papirarbejde

​Ved en større renovering er det påkrævet med en byggetilladelse, ligesom det også skal dokumenteres, at arbejdet er korrekt udført. Vi hjælper dig naturligvis med din ansøgning om byggetilladelse og med de dokumenter, der skal sendes med ansøgningen.​ ​Derfor er det en god ide at benytte en faguddannet håndværker til renovering. 

Samtidig er du sikret professionelt og energivenligt tømrerarbejde. Vi laver naturligvis en slutgennemgang, således vi er sikre på, at alt er udført, som det skal. Fordelen ved hovedentrepriser er i øvrigt, at der kun er en kontaktperson, som varetager al dialog, kommunikation og koordinering med alle faggrupper.

Kontakt os gerne for at drøfte løsningsforslag

​Du er velkommen til at kontakte os for at få en snak om, hvilken løsning der er den rette for dig og din bolig – og hvad der kan lade sig gøre. Du kan kontakte  Kenneth FRost på telefon 22 76 80 46

Du kan naturligvis også sende os en e-mail på frost@frostogskov.dk Vi fremsender et uforpligtende tilbud på renovering, efter vi har drøftet dine ønsker og behov.

Samarbejdspartnere​

Frost & Skov Construction ApS

CVR: 29309256

Haldagermaglevej 13

4250 Fuglebjerg​ - Rutevejledning