Tilbygning til hus i hovedentreprise

Hos Frost & Skov Construction tilbyder vi alt inden for tilbygning til hus. Det kan være alt fra en udestue til et anneks, men det kan også være ombygning til beboelse på tagetagen eller en ny garage.

Vi bygger tilbygninger for kunder i Sorø, Slagelse, Ringsted og omegn, men også på resten af Sjælland.

Vi sikrer altid en elegant integration af tilbygning til hus

​De fleste tilbygninger kan på elegant vis integreres med det nuværende hjem. Det er også nemt at udvide med en tagetage, selvom tagets hældning er lille, eller taget er fladt. En udestue er en relativ billig og hyggelig måde at få flere kvadratmeter på. En tilbygning til hus kan være til beboelse, men det kan også være en garage eller et udhus.

​​Vi tilbyder en totalløsning lige fra projektering til opførelse af tilbygninger, og vi skræddersyr gerne en løsning til jeres hus i samarbejde med arkitekter og ingeniører.

Vi har en tæt dialog i tilbudsgivningen og i det efterfølgende arbejde. Arbejdet laves færdig til aftalt tid, og der betales kun for det udførte arbejde.

Fordelen ved en hovedentreprise er, at der kun er en kontaktperson, som står for dialogen med alle faggrupper, hvilket også gælder ved eventuel reklamation. Afslutningsvist laves der en slutgennemgang, hvilket er din tryghed for, at alt er lavet, som det skal.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Vores priser på tilbygning til hus varerier meget alt afhængigt af, hvor stor en tilbygning der er tale om, og hvilke materialer der skal anvendes.

Ønsker du en konkret pris på din opgave, er du derfor altid meget velkommen til at kontakte os for en rådgivende samtale og et uforpligtende tilbud.

kan kontakte Kenneth Frost på telefon 22 76 80 46, men du kan også sende en e-mail til frost@frostogskov.dk.

Indhent et uforpligtende tilbud på dit næste projekt

Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Fleksible løsninger

Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere, og kan varetage mange forskellige opgaver.

Kun én kontaktperson hele vejen

Du får kun én kontaktperson hvis du lader os varetage bygge- og renoveringsopgaver.

Over 20 års erfaring

Vi startede som et tømrerfirma, men blev i 2008 slået sammen med et smedefirma.

Vi kan træffes alle hverdage 08.00 - 16.00.

Send e-mail: frost@frostogskov.dk​

​CVR: 29309256

© 2022 C. Frost & Skov Construction ApS | ​Haldagermaglevej 13 | 4250 Fuglebjerg