Udskiftning af vinduer og døre fra Outline og Rationel

​Hos Frost & Skov Construction tilbyder vi udskiftning. En stor del af vores arbejde i forbindelse med udskiftning af vinduer og døre består i rådgivning om de rette løsninger, herunder valg af producenter, materialer og design.

Vi tilbyder renovering og udskiftning af vinduer og døre

​Vi samarbejder med Danmarks førende producenter. Det betyder, at vi både kan levere og udskifte de gamle elementer med nye. Ved udskiftning af vinduer og døre peger vi typisk på producenter som Outline og Rationel, fordi vi kan stå inde for kvaliteten og holdbarheden.

Ved renovering og udskiftning af vinduer og døre bestræber vi os altid på at foreslå en løsning, hvor huset får det klassiske udseende tilbage, hvis det er ønsket.

Det mest almindelige materiale til moderne elementer er træ og aluminium eller rent træ. ​I visse tilfælde kan det være bedre med en renovering, hvor vi udskifter termoruder, glaslister, tætningslister og hængsler. Vi kan også udskifte delvist nedbrudt træ, således vinduerne vil genvinde sin stabilitet og kunne holde i mange år.

Kontakt os for at få gode råd og et godt tilbud

​Hvis du har brug for gode råd, er du meget velkommen til at kontakte os hos Frost & Skov Construction. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på renovering eller udskiftning af dine vinduer og døre. Du kan ringe til os på telefon 22 76 80 46, eller du kan skrive til os på frost@frostogskov.dk

Samarbejdspartnere​

Frost & Skov Construction ApS

CVR: 29309256

Haldagermaglevej 13

4250 Fuglebjerg​ - Rutevejledning